×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/11/12 - 08:12
  • بازدید : 136
  • تعداد بازدید : 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پزشکی از راه دور، صرع مقاوم به دارو و درمان‌های رژیمی کتوژنیک: همه پرسی از بیماران استفاده کننده از یک برنامه مراقبت از راه دور کودکان در طول همه‌گیری COVID-19

پزشکی از راه دور، صرع مقاوم به دارو و درمان‌های رژیمی کتوژنیک: همه پرسی از بیماران استفاده کننده از یک برنامه مراقبت از راه دور کودکان در طول همه‌گیری COVID-19:

هدف این مطالعه ارزیابی رضایت بیماران از مدیریت رژیم درمانی کتوژنیک (KDT) به روش پزشکی از راه دور با استفاده از نرم افزار واتساپ می باشد.

هدف این مطالعه ارزیابی رضایت بیماران از مدیریت رژیم درمانی کتوژنیک (KDT) به روش پزشکی از راه دور با استفاده از نرم افزار واتساپ می باشد.

رضایت والدین از طریق پرسشنامه ها به صورت موازی ارزیابی شد. این نظرسنجی با استفاده از پرسشنامه گوگل انجام شد و از طریق واتساپ برای بیماران ارسال شده است. استفاده از تله مدیسین در زمینه مراقبت از بیماری های مزمن مثل (KDT) در طی همه گیری کرونا کاربرد بسیاری داشته است.

با توجه به اینکه بسیاری از خانواده ها منابع مالی محدود و سطح تحصیلات پایینی داشتند و به کامپیوتر، وای فای و سایر منابع فناوری اطلاعات و ارتباطات دسترسی نداشتند واتساپ به عنوان ابزاری انتخاب شد که روی تلفن های همراه همه خانواده ها و افراد حرفه ای نصب شد.

بررسی ها نشان داد که 96.3 درصد از والدین از (KDT) از طریق پزشکی از راه دور رضایت داشتند. مزایای اصلی آن ادامه درمان در طول همه گیری COVID-19 و سهولت دسترسی آن در خانه بود. به طور کلی، 72.2٪ از خانواده ها استفاده از تله مدیسین را برای (KDT) در هر شرایطی بدون توجه به همه گیری توصیه کردند.

هیچ یک از خانواده ها که از درمان از راه دور استفاده کرده بودند ناراضی نبودند. در دسترس بودن یک شبکه پشتیبانی اجتماعی مانند (گروه واتس اپ والدین) که توسط متخصصان تیم (KDT) هماهنگ شده بود توسط (90٪) پاسخ دهندگان مفید در نظر گرفته شد.

مطالعه مذکور نشان می دهد که مدیریت کودکان مبتلا به صرع استفاده کننده از (KDT) از طریق پزشکی از راه دور امکان پذیر است و به خوبی توسط خانواده ها پذیرفته شده است و احتمالاً به اندازه پزشکی معمولی ایمن است. واتساپ ممکن است یک ابزار پزشکی از راه دور جالب برای شروع و حفظ (KDT) باشد.

 

منبع:

 

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33181913/

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار سایت
  • کد خبر : 113206
کلید واژه
تنظیمات قالب